REVIEWS

Rien, november 2018

Bijzondere gastvrouw, geweldig ontbijt en superbed !

Bettina, Augustus 2018

Es waren schöne Tage, mit Kultur in Leeuwarden und Kiten auf dem Ijsselmeer. Marianne gibt immer Tipps für jedes Wetter, für Kultur/ Ausflüge und das Frühstück verdient 5 * Sehr netter Kontakt und man fühlt sich immer willkommen. Wir kommen wieder!!
Das Haus ist zentral in Workum und man kann mit dem Fahrrad viel erkunden

Anja, Augustus 2018

“Marianne’s Wohnung ist die mit Abstand Beste, die wir bisher gebucht haben. Das Frühstück war perfekt und erfüllte voll und ganz die Erwartungen gemäß der Bewertungen hier. Die Lage ist zentral und ruhig. Sehr sauber. Tolles Bett. Alles in allem sehr verdiente 5 Sterne. Weiter so. Wir kommen wieder, liebe Marianne. :-)”

Hilde, Augustus 2018

Prachtige locatie, heel mooi ingericht en heel netjes. Alles wat je maar kan bedenken is aanwezig.

Annelies, Augustus 2018

Als je houdt van persoonlijke aandacht, oprechte interesse in de mens, zorgzaamheid, smaakvolle entourages en je benieuwd bent hoe attent zijn eruit ziet? Dan moet je bij Arte Suite gaan logeren en dit alles gaan ervaren. Ik zou zeggen gun het jezelf eens, wij gaan het zeker nog eens beleven want het was heerlijk!

Daniel, juli 2018

Fantastisch !
We hebben genoten tijdens ons verblijf B&B Art Suite van Marianne.
Zij is zeer gastvrij en heeft ons hartelijk ontvangen.
Onze kleine Bas wil graag weer terug naar het “Witte Huis”.
Alles is tot in de puntjes verzorgd. Marianne kan je ook goed informeren over de activiteiten in de buurt.
Het ontbijt was ook zeer goed verzorg.
Dus echt een aanrader.

Als we naar Workum gaan, dan gaan we zeker hier terug.

 

Bettina
Mei 2018

Ein toller Urlaub mit super 5* Frühstück
Marianne hat immer Tipps für Ausflüge, Kultur oder die richtigen Restaurants in der Umgebung . Man fühlt sich einfach wohl in dem alten, aber trotzdem sehr modernen Haus. Die Lage ist zentral mitten in Workum und mit dem Fahrrad ist man sehr schnell am Strand.
Vielen Dank für den schönen Aufenthalt. Wir kommen wieder !

Henny
Mei 2018

Wat een luxe in deze B&B!
Heerlijke bedden, goed ontbijt.
Geweldige attente gastvrouw,supergastvrouw
Alles tot in de puntjes verzorgd
Gaf ons ook de privacy
Zeker een aanrader als je Workum bezoekt
En van kunst houdt!

Herman
Juni 2018

Fantastische ervaring, super gastvrouw,super B&B !

 

Vincent
Mei 2018

Voor onze ontdekkingstocht door Friesland was Workum een prima uitvalsbasis. Het verblijf bij Mariannes Arte Suite was voor ons perfect. En over perfect gesproken… de ruimte, het (op verzoek aangepaste) ontbijt, de heerlijke bedden en de netheid waren allemaal perfect! Wanneer ontbijt je nou in een galerie? Marianne heeft ons tips aangereikt waar we ons voordeel mee hebben gedaan. De volgende ochtend werd alles uitgebreid geëvalueerd. Onze tip voor Workum: probeer de St. Gertrudiskerk ook van binnen te bekijken! Kan alleen in de middag. Marianne, heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst!

 

Cees
Mei 2018

De aandacht die Marianne gegeven heeft aan haar woning met het oog op haar gasten geeft ze ook in het contact met de gasten: een hartelijk ontvangst, tips en aanbevelingen voor activiteiten in de omgeving; een goed verzorgd ontbijt met heerlijke koffie in de ochtendzon; een spontaan contact met collega-kunstenares.
Kortom, je voelt je welkom bij Marianne’s Art-Suite: van harte aanbevolen!

Christian
April 2018

Al meerdere keren hier overnacht sinds ik veel in t noorden werk.
Het blijft een beleving, bed, omgeving, bad, gastvrijheid en gezelligheid!Voortreffelijk !!

Marion
April 2018

This is a really beautiful place to stay! You can tell that Marianne used to work for a 5 star hotel. The décor is simple, predominantly white and arty. Marianne’s own art choice is to photograph food artistically – and she applies her artistic skills to the generous and varied breakfast that she offers. She kindly offered to pick us up from the station and take us back there, although we didn’t need to take her up on the offer. The room is more spacious than it looks on the photograph, and has more space than many bedrooms in the Netherlands. Marianne was very helpful with information on the local area: where to buy a map, get rental bikes, restaurants to eat. And there were nice little touches, such as a chocolate waiting on the stairs when we came back at the end of the evening.

Christian
April 2018

Al meerdere keren hier overnacht sinds ik veel in t noorden werk.
Het blijft een beleving, bed, omgeving, bad, gastvrijheid en gezelligheid!Voortreffelijk !!

Sandra
April 2018

Wir haben Ostern bei Marianne im ARTE Suite in Workum verbracht.
Gleich bei unserer Ankunft wurden wir sehr herzlich empfangen & willkommen geheißen.
Marianne hat uns mit Tipps, Ratschlägen & Informationsmaterial sehr gut versorgt – aber auch schon vor unserer Anreise.
Nach unserer abendlichen Rückkehr wurden wir mit einem Gute-Nacht-Wunsch mit Betthupferl & Kerzenlicht (auf der Treppe) begrüßt.
Das Frühstück lässt wirklich keine Wünsche offen -Wow!
Marianne ist sehr herzlich.
Dankeschön!
Zu bemerken ist, dass das Badezimmer auch ‘offen’ ist und somit auch die Toilette.
Man kann sich aber darauf gut einstellen und bekanntlich an alles gewöhnen 😉

Yajing
April 2018

非常喜欢里面的装修风格,房东太太超级热情,准备的早餐非常丰盛,很用心的告诉我们当地的景点周边的设施,是一次很美好的回忆

I really liked the interior decoration style, the landlady’s was super enthusiasm, the preparation of the breakfast was very sumptuous, and it was a very good memory she could telll us the facilities around the local attractions.

Han
maart 2018

Bijzonder sfeervolle en kunstzinnige B&B. Rustig en stijlvol. Al bij reservering schenkt gastvrouw Marianne Post veel aandacht aan onze verblijfswensen met tips voor restaurants en omgevingsbezoeken. Warme ontvangst en en een heerlijk ontbijt. Je komt tot rust en voelt je verwend! Wat wil je nog meer?

Diana
December 2017

We werden hartelijk door Marianne verwelkomd met een wijntje bij de open haard op kerstavond! Van een vorsteslijk ontbijt tot de chocolaatsjes die ons opwachtten bij terugkomst; alles was tot in de puntjes verzorgd! Daarnaast is het een heel erg bijzondere plek om te overrnachten, voorzien van alle comfort en gemakken.

Ludger
november 2017

Wir waren für zwei Nächte zu Zweit und sind mit einem tollen Frühstück verwöhnt worden. Betten super. Alles tiptop. Immer wieder!

Ariane
november 2017

Marianne prepares the most amazing breakfasts ever! It is healthy and special, prepared in lovely little jars, homemade and fresh. Her home is just beautiful, warm and cozy not to mention Marianne herself, she is a born host, welcoming and just lovely.”

Olof

november 2017

Positieve ervaringen
– sfeervolle en frisse B&B
– hele vriendelijke eigenaresse met oog voor details
– superontbijt
– leuk dorp Workum.

Saskia
oktober 2017

Marianne is super vriendelijk en gastvrij. We voelden ons erg op ons gemak in haar mooie woning. Daarbij ook nog eens een heerlijk ontbijt. We hopen nog een keertje terug te komen!

Sjors
augustus 2017

Wij zijn ontvangen bij Marianne met een fenomenale gastvrijheid. De kamer op de bovenverdieping is heerlijk. Het bed is top, en het ontbijt was fantastisch. Superlatieven schieten tekort… We hebben heerlijk zitten kletsen over van alles en nog wat. Marianne verstaat de kunst om je jezelf snel thuis te laten voelen. Kortom, van harte aanbevolen!

Ida
augustus 2017

Ik heb eerlijke dagen in Friesland gehad, mede door Marianne. Marianne is een geweldige gastdame. Warm ontvangst en zeer gastvrij. Geweldig huis, op een leuke en rustige locatie. De kamer en badkamer zijn zeer schoon en mooi ingericht. Ik heb er heerlijk geslapen en het ontbijt was perfect. Wat ik ontzettend leuk vond, als ik ’s avonds “thuis” kwam er op de trap naar de kamer een lief briefje lag met een kaarsje en een heerlijk chocolaatje. Een heerlijke plek, zeker aan te bevelen!

Natasja
augustus 2017

Mooie, stijlvolle kamer in een rustige omgeving. Kamer en badkamer zijn zeer schoon. Bed is erg comfortabel. Ontbijt is perfect, uitgebreid en voldoet aan ieders wensen. Daarnaast heeft Marianne gedacht aan veel details die het verblijf comfortabeler en gezelliger maken, en weet zij veel te vertellen over Workum en omgeving. Wat als nadeel kan worden gezien is de open ruimte, dus geen deur die de kamer en/of badkamer volledig afsluit. Marianne bood ons echter voldoende privacy dus wij hebben hier geen last van gehad.

Maren
augustus 2017

Bei Marianne bleiben keine Wünsche offen! Für uns war es der spontane Ersatz-Spanien-Urlaub und er hat unsere Erwartungen übertroffen. Die Landschaft rund um Mariannes Arte-Suite lädt dazu ein, einfach mal abzuschalten. Das malerische Workum macht Lust auf mehr Zeit im schönen Friesland. Die kleinen Städtchen und Hafen verzaubern die Ausflüge mit maritimen Flair. Das Wichtigste ist hier jedoch die Unterkunft- wir haben uns immerzu darauf gefreut “nach Hause” zu kommen. Ganz recht- Marianne gibt ihren Gästen das Gefühl herzlich Willkommen zu sein. Das Frühstück ist reichhaltig und lässt nicht zu wünschen übrig. Vom Kaffee, über Obst und Müsli bis hin zu reichlicher Auswahl an Brot und Brötchen mit herzhaftem oder süssem Aufstrich. Während des Frühstücks ist Marianne interessiert, was die Tagesplanung anbelangt. Sie ist nicht neugierig, sondern sie kennt sich in der Umgebung sehr gut aus und versorgt ihre Gäste mit ausreichenden Informationen zu Parkmöglichkeiten, Sehenswürdigkeiten oder gut besuchten Restaurants. Als wir von unseren Tagestouren zurück kamen, erwarteten uns liebe Gute-Nacht-Wünsche! Unbezahlbar und bisher habe ich das in keiner anderen airbnb Unterkunft erfahren. Es war einzigartig und meine Mutti und ich würden immer wieder gerne nach Workum zu Marianne reisen. An das Meer- die Landschaft- die Städtchen- die fantastische Unterkunft- und die beste Marianne denken wir gerne zurück! Wir haben dich sehr in unser Herz geschlossen, Marianne! Bis bald zum Kiten

Gwendolyn
augustus 2017

Een prachtige locatie met een schitterende inrichting, fantastische kamer (en bed) en heerlijk ontbijt, maar bovenal een geweldige gastvrouw! Voor iedereen aan te bevelen en voor ons een plek om terug te komen.

Micha
augustus 2017

Ein sehr herzlicher Kontakt, ein 5 Sterne Frühstück und ein super Bett zum ausschlafen.
Es ist wirklich nur zu empfehlen.
Man bekommt sehr viele Tipps für Ausflüge, shoppen etc. wenn man möchte.
Eine tolle Lage, super stylische, moderne Einrichtung mit alter denkmalgeschützter Fassade am Haus
Wir kommen wieder !

Anouk
augustus 2017

Marianne is een zeer gastvrije dame die alles top heeft voorbereid. Gaaf huis en netjes. Ontbijt was ook heel uitgebreid en lekker. Oftewel de moeite waard!

A.W.
augustus 2017

De ontvangst en ons verblijf waren perfect. Marianne is een geweldige gastvrouw; je voelt je bij haar thuis!

Tristan
juli 2017

Simply divine: Marianne is a host with superb eye for detail and goes out of her way to make her guests feel they receive a 5-star treatment.

Wilma
juli 2017

De B&B zag er heel schoon en verzorgd uit. De gastvrouw Marianne was erg gezellig en vriendelijk. Het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd.

Marita
juli 2017

Marianne ist eine ganz tolle Gastgeberin. Sie ist immer für alles ansprechbar und gibt viele Informationen für Unternehmungen, Restaurants, Geschäfte etc. Marianne serviert jeden Morgen ein super Frühstück. Super schön waren auch immer wieder die auf Karten geschriebenen lieben “Gute-Nacht-Grüße”, die uns auf der Treppe erwarteten wenn wir abends nach Hause kamen. Marianne tut alles, damit die Gäste sich wohl fühlen. Sie hat das ganze Haus und das Appartement ästhetisch schön und liebevoll gestaltet. Es wäre schön, wenn ihre Gäste dies zu schätzen wüssten, damit sich noch viele Leute, die bei Marianne Übernachten, daran erfreuen können.

Lilian
augustus 2017

Een heerlijke locatie en een top gast vrouw! Overal is aan gedacht. Ontbijt was helemaal top! En de ontvangst was ook erg welkom!

Bettina
juni 2017

Marianne ist eine sehr herzliche Gastgeberin mit viel Liebe zum Detail. Wir haben viele Tipps von ihr bekommen, egal ob fürs Kiten oder Ausflüge in die Umgebung. Das Frühstück bekommt von uns 5* Ansonsten ein stylisches Ambiente und ein sehr schönes Zimmer. Wir kommen auf alle Fälle wieder

Ad
juni 2017

Dit is werkelijk een pareltje van een B&B. Modern en verzorgd ingericht met aan de muur eigen fotografie gecombineerd met oude meesters..

Een slaapkamer ruim in opzet met separate badkamer, waar niks aan ontbreekt. Het ontbijt is zalig en de gastvrouw excellent, zelfs niet te beroerd bij late aankomst nog een kleine maaltijd te maken, omdat de restaurants al dicht waren. Chapeau en een grote aanrader !

Jack
juni 2017

This b&b is an unique one of the coast of Ijsselmeer, breakfast, room and surroundings and host Marianne are simply the best!
The breakfast should by a registered brand, simply awesome!
I was there for 3 nights with my 16 year old daughter.

Jacky
mei 2017

Marianna showed me again why I love AirBnB. Marianne was definitely one of my best hosts I´ve ever visited all around the globe! Marianne warmly welcomed us. She is a perfect skilled host, since she used to work in the high end hotel industry for many years. You can see and feel it all the time, since she puts so much love in even the smallest details while hosting us. The entire house has a stylish, cool interior and the AirBnB room is super comfy (with a very cosy bed). Marianne was caring, friendly, interested in conversations, she gave us suggestions for the area and where to go incl. addresses, maps and websites 🙂 In the morning Marianne made us a beautiful, tasty breakfast 🙂 Yummy! Thank you so much Marianne, it felt like visiting a friend. You are just great and we are happy that we met you! Conclusion: Highly recommended! Book more than 2 nights 😉

Lena
mei 2017

Wir hatten ein sehr angenehmes Wochenende in Mariannes Haus. Die Kommunikation lief von Anfang an reibungslos und der Check In war flexibel. Die Begrüßung war sehr herzlich, wir haben eine Hausführung angeboten und Getränke wurden ebenfalls angeboten. Das Haus sowie das Zimmer im Dachgeschoss, ist großartig. Mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und sehr sauber. Es war alles da (Handtücher, Bademäntel, Shampoo, Wasserkocher, Kaffeemaschine… unser Surfmaterial durften wir auf der Terrasse trocknen. Wir haben nichts vermisst! Marianne hat ein tolles Frühstück vorbereitet und ist auf Sonderwünsche eingegangen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können Mariannes B&B nur weiterempfehlen! Wer sich außerdem ein wenig für Kunst interessiert, ist hier goldrichtig.

Theo
mei 2017

Fantastische locatie veel luxe en van alle gemakken voorzien. Fijne bedden , ekker bad/douche combi, eigen Nespresso machine/waterkoker koelkastje, tv etc.

Verder is de ruimte uiterst stijlvol aangekleed. Echt iets aparts in het mooie Workum, kom zeker weer terug.

Danielle
mei 2017

We hebben genoten van deze mooie B&B, een smaakvolle ingerichte zolderetage met heerlijke bedden en een fijne badkamer.
Het uitgebreide ontbijt wordt met veel zorg en oog voor detail beneden geserveerd, in de stijlvolle keuken van Marianne’s woning.
Dank voor alles Marianne, we hebben ons zeer welkom gevoeld. We komen zeker nog een keer terug!

Ben
april 2017

We had a wonderful stay with Marianne. Interesting person, stylish condo and perfect breakfast! I love the Hagel!

Catharina
april 2017

Art Suite is een smaakvolle B&B. Het ontbijt was heerlijk in de Galerie. Workum is een sfeervol stadje met veel activiteiten.

Rob
april 2017

Arte Suite is een heerlijke plek. Een warm onthaal door de gastvrouw die zorgt dat het aan niets ontbreekt. Heerlijke bedden, fijn bad en sanitair en een prachtige zolderverdieping omringd door kunst. Een aanrader voor kunstminners en ieder die kwaliteit op prijs stelt.

Max
april 2017

Boven verwachting deze B&B. Het begint al bij het binnenrijden van Workum. Ontvangst van de gastvrouw zeer vriendelijk en attent. Tevens gaf zij mij een goede tip van een restaurant op het plein.

Alle reviews zijn na te lezen op: