FAQ

Prijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Wat zijn de verzendkosten?

Arte Suite levert uw bestelling franco huis af binnen Nederland en België. Voor bestemmingen  buiten Europa kunt u hier een offerte aanvragen.

 

Wat ontvang ik na betaling van mijn bestelling?

U ontvangt:

  • uw textieldoek
  • 4 aluminium profielen
  • setje ophang beugels

De afbeelding is gedrukt op luxe, hoogwaardige textieldoek en voorzien van een zogenaamde peesrand. Deze rubberen strip zorgt ervoor dat het doek makkelijk in het profiel gespannen kan worden (en, als u dat wilt, makkelijk weer kunt verwijderen en vervangen door een nieuw doek).

Kan ik een ander formaat en/of extra doek bestellen?

De vermelde breedte-hoogte maatvoeringen van de oude meesters zijn gebaseerd op de verhoudingen van het originele schilderij. Mocht u een andere hoogte of breedte wensen al dan niet, met instandhouding van de maatverhoudingen van het origineel schilderij of een extra los doek willen bestellen ? Neem dan a.u.b. contact met ons op via ons contactformulier.

 

Kan ik mijn bestelling terugsturen als ik niet tevreden ben?

Mocht u niet tevreden zijn, over het door Arte Suite geleverde product, stuur dan nooit zomaar uw bestelling terug, maar neem contact met ons op!

Het recht van herroeping bepaalt dat u, zonder opgaaf van reden, uw product kunt retourneren. Omdat Arte Suite producten op maat maakt naar aanleiding van uw wensen, is het recht van herroeping niet van toepassing.

Uiteraard doen wij er alles aan om problemen naar volle tevredenheid op te lossen.